söndag 2 juni 2013

På leriga stigar


Jag älskar mina gummistövlar. Tack vare dem kan jag gå dit många andra inte går och få se spännande saker.  


Idag har jag nästan klampat in i hackspettarnas bo. De har valt att bygga det relativt lågt, i rumphöjd på mig. Jag blev helt mållös när jag fick se det. Men jag ville inte gå alltför nära boet för att inte störa familjen.


I ett annat träd fick jag syn på spillkråkan.


Lite längre bort blev jag vittne till början på nya flugbaggar :)

Plötsligt hörde jag ett märkligt vrål. Först trodde jag att det var en hes hund som skällde men icke.


En råbock stirrade på mig och vrålade. Hade det varit en get då skulle jag tro att hon försökte avleda min uppmärksamhet från hennes kid. Men en råbock? Jag fick en känsla att han skrek åt mig.

Så många fina möten... Vilken lyckodag!5 kommentarer:

 1. Så festligt ställe hackspettarna har sitt bo på. Nästan omöjligt att upptäcka. Råbocken varnade dig...så brukar de göra här också om de tycker att man kommer för nära..skäller ner en helt enkelt:)

  SvaraRadera
 2. Riktigt härliga möten! Jag blir så glad över dina bilder. Tack!

  /Alexandra

  SvaraRadera
 3. Dobre buty gumowe "zaprowadziły" Cię w świetne miejsca i dzięki nim możesz nam pokazać zdjęcia ze swoich fantastycznych spotkań ze zwierzętami. Pozdrawiam.

  SvaraRadera
 4. Håller med dig fullt och fast, gummistövlar funkar mycket bra och jag trivs också utomordentligt i mina. Känns tryggt och bra.
  Fina bilder från dina möten. Mycket väl skyddat från insyn de har sitt ingångshål. Förstår att du blev tagen av att få se det på denna nivå. Underbart!!!
  M

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket för Era kommentarer. Jag kan inte föreställa mig livet utan två saker. gummistövlarna och kameran :) Jag känner mig så trygg i gummistövlar.

  SvaraRadera