onsdag 13 mars 2013

Kalla kårar


Nää, är det verkligen möjligt? 23 grader kallt? I mitten av mars? Det är kanske helt vanliga marstemperaturer lite längre upp i vårt avlånga land men i Sörmland? Har SMHI räknat fel? Skrivit fel? Tagit första april i förskott? Det är nästan så att man börjar tvivla på att det blir någon vår i år. Men jag tror att våren kommer för hos min granne blommar vintergäck för fullt, trots kylan och snövallar.


5 kommentarer:

 1. Hej!
  Ja, usch vilket bakslag det har blivit med våren. Här hemma vräker snön ner för fullt. Fina bilder på dessa "förtrupper" till våren.
  Ha en fin kväll
  /Ingemar

  SvaraRadera
 2. Ett bedårande barn av sin tid! Vintergäcken....
  Här ligger de ännu under is och snö

  SvaraRadera
 3. Ja det är verkligen märkligt att ni har så kallt söderut...för som du skriver är det ju inte konstigt om det är kallt här upp den här tiden på året...Meeen våren kommer nog snart :) Jättefina bilder på de gula blommorna!

  SvaraRadera
 4. Usch ja vad kallt ni har det, jag kanske ska strunta i min resa upp till Sörmland i helgen? Fast jag har ju lovat broder och mor att komma på besök, och fågelklubben skulle nog bli besvikna om de inte fick sitt föredrag av mig, så det är nog bara att åka upp. //Urban

  SvaraRadera
 5. Od samego patrzenia na - 23 stopnie, zrobiło mi się zimno. Czy ta zima wrescie nas opuści. Przecież są juz śliczne kwiatki i to wiosenne. Pozdrawiam.

  SvaraRadera