söndag 6 januari 2013

Domherrar på besökJag är lycksalig just nu. För en liten stund sedan fick jag besök av ett par vackra domherrar. Det var deras allra första besök hos mig. När jag fick syn på den lilla klarröda magen som satt på staketet då ålade jag mig fram till kameran och förbjöd min sambo att ens andas.

Jag vet att bilderna inte håller måttet men jag måste visa dem för Er i alla fall. Och dela med Er den euforiska glädjen som spränger mitt hjärta just nu. Det är inte varje dag som jag får ett sådant stiligt besök. Sedan kom förstås mina koltrastar som vid det här läget anser sig ha monopol på min uteplats och då flög domherrarna iväg. Jag hoppas dock att de kommer tillbaka.


8 kommentarer:

 1. Det är nog någonting alldeles särskilt med domherrar! Vi har två par här och är jätteglada över det! Koltrastarna och domherrarna klarar av samvaron här men inte i början. Koltrastarna är kaxiga på ett charmigt sätt

  Karin

  SvaraRadera
 2. Ptaszki wróciły o do tego takie śliczne. Dawno nie widziałam ich w naturze, tylko na zdjęciach :(. Pozdrawiam.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår precis känslan och jag känner igen den.Lika glad blev jag när jag upptäckte en rödhake på min lilla tomt som fortfarande kommer varje dag.Varken domherrar eller sidensvansar har jag fått se så STORT GRATTIS.
  //Kicki

  SvaraRadera
 4. Dompappen (som den heter i Norge) er julefugl nr.1 her til oss. En nydelig fugl! Om du har mye skog rundt deg, så kommer den nok igjen. Den er veldig glad i skog/trær.

  Flott opplevelse du har hatt!

  :)

  SvaraRadera
 5. Känner igen glädjen :)) jag har också ett par som kommer då och då :)

  SvaraRadera
 6. Hej! Och grattis till domherrarna. Jag kommer inte ihåg om jag svarade dig vart man kan få tag på batteri till ¨vår¨ kamera, men det finns på Pixmania.se har jag sett. //Urban

  SvaraRadera
 7. Die Vögel haben es sehr gut bei dir. Schön sieht das Rot auf dem Schnee aus.

  SvaraRadera
 8. Tusen tack för alla kommentarer! Jag blir väldigt glad när jag ser att ni har besökt mig!

  SvaraRadera