lördag 5 januari 2013

Besök i stan
Jag åkte ner till stan med något jag trodde skulle bli ett snabbt besök. Men besöket blev längre än jag hade tänkt mig. För jag fastnade vid ån och tittade på änderna. Väldigt underhållande fåglar. Staden skulle bli nog oerhört tom och själlös om alla dessa änder försvann därifrån. 

10 kommentarer:

 1. Słońce świeciło i jest złota woda :). Zdjęcia są śliczne, a pierwsze takie "domowe" :))). Pozdrawiam cieplutko.

  SvaraRadera
 2. The ducks I would not trade at these temperatures, but they have a dense plumage. Beautiful shots. Greetings, Waldameise

  SvaraRadera
 3. Ja det saknar jag här...i Umeå finns en sån där damm med änder o andra fåglar, men inte här...Toppenfina bilder fick du av dem!!

  SvaraRadera
 4. Ja, veldig underholdene disse endene. Flotte bilder du fikk av dem også.

  :)

  SvaraRadera
 5. fantastiska bilder, som alltid!
  Agneta

  SvaraRadera
 6. Men Anna!!!! Den översta bilden här......oooohh myyyyy ggaaaaaaad, säger jag bara...snälla nån, ge mig luktsaltet!!!
  Piiiuuuhhh...det var nära ögat att jag ramlade av stolen här :) Den här bilden är så fruktansvärt vacker och konstnärlig....fantastiskt jobbat bakom kameran Anna!

  Kan titta på den i evigheter!
  En stor kram till dig från Christin

  SvaraRadera
 7. Eftersom jag har svårt att hitta ord för dina bilder och jag ser att andra uppskattar dem lika mycket som jag, så nöjer jag med att säga: jag instämmer med tidigare inlägg 100%.
  //Micke

  SvaraRadera
 8. Nu sitter jag här och blir alldeles röd och rörd. Tack!

  SvaraRadera
 9. hej anna<3

  ja...du..den första bilden var helt underbar...vilken bild!!! <3 när jag bodde inne i stan innan vi flyttade ut hit så var detta...att gå ner till änderna..mitt sätt att få ro i själen...jag gjorde det nästan dagligen. så jag håller med dig att vad skulle det vara utan dom..

  och de små domherrarna...visst är dom så vackra...och dom kan låta på ett sådant otroligt gulligt sätt...med ett riktigt "krystande" på slutet.. då skulle du även varit här min vän<3..för dagligen nu så har jag ett rejält gäng med domherrar med fruar;) utanför köksfönstret. men njut min vän..av det dom ger dig..<3

  ja..jag var ju inne och kikade på din förra blogg här nu, de va kul:) och de mysiga fårbilderna...underbart<3

  förresten..när jag pratade med min far häromdagen så pratade vi om hanses kebnekaise vandring:) och dom hade gått ända upp till toppen och dom såg uppåt tio mil åt vardera håll, det var en sådan klar och fin sikt. han säger att det är det största äventyret han har gjort i sitt liv<3
  jag ska hålla ALLA mina tummar och tår att även ni får den klara sikt när ni nått toppen. det går nog inte ens att föreställa sig...vilken upplevelse ni har framför er<3 oaooo...
  -tänker ni gå rösat eller orösat??

  varm kram från anna

  SvaraRadera
 10. Hälsar på litet snabbt inne på din nya fina blogg. Såg den första bilden i det här inlägget och orden som kom för mig var "andlöst vackert". Det var inget försök att vara vitsig, det var bara vad som kom. Fantastisk bild. Och domherrarna, wow! Det är inte ofta man får så fint besök. Ha det bra!

  SvaraRadera