onsdag 19 december 2012

Där Kung Bore har ingen makt...


Stora delar av ån som rinner genom Eskilstuna är täckta av is. Det finns dock områden där vattnet inte låter sig tämjas av Kung Bore. Ännu. Och på badstranden är snön alldeles orörd. Jag såg inte var strandlinjen gick. Optimistisk som jag var så ramlade jag nästan i det kalla vattnet. Helt instinktivt lyfte jag upp kameran för att skydda den från ett eventuellt bad. Men vi klarade oss torra båda två...

Egentligen är det lite underligt. Att jag ramlar och slår mig blå är en sak. Jag är van och dessutom brukar såren läka fort.
Men att kameran skulle råka illa ut kan klassas som världsundergång för min del.

8 kommentarer:

 1. Det är nog en himla tur att du räddar kameran allra först. Jag fungerar likadant:)
  Bild nummer två är mycket vacker

  SvaraRadera
 2. Hehe,ja kameran håller jag om som ett spädbarn nu när det är halt o dant.Hemska tanke och tappa den.
  Sista bilden var läcker.
  //Kicki

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att ni klarade er båda två :)) Jättefina bilder, speciellt den andra! Skulle passa fint med en liten strömstare där i forsen :)

  SvaraRadera
 4. Mam nadzieję, że Tobie nic się nie stało. Aparat ważny, ale Ty ważniejsza. Zdjęcia, a szczególnie drugie, są świetne. Pozdrawiam.

  SvaraRadera
 5. That could be on the "Donau" with us, we just have no life preserver. A merry Christmas wishes "die Waldameise"

  SvaraRadera
 6. Men Anna...du får vara lite rädd om dig :) Bilden på på vattnet är så fin...du har verkligen "hittat hem" med din nya blogg. Du är ju ett riktigt naturbarn,har ögon och en själ som har en särskild känsla för nyanser.
  På tal om det... jag läser en bok nu som jag tror du skulle uppskatta : Drunkna inte i dina känslor, heter den. Låna den på biblioteket om du kan och har möjlighet.
  Kramar från Christin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för boktipset Christin. Jag ska kolla om den finns på vårt bibliotek. Och så fin skriver du om mig... jag blir helt rörd.

   Radera
 7. Tack för Era kommentarer och omtanke. Det värmer och det behövs lite värme i min för tillfället stela, frusna kropp :)

  SvaraRadera