söndag 14 april 2013

Ett möte i skogen


Plötsligt kände jag mig iakttagen. Jag lyfte blicken från stigen och tappade andan. Cirka 25m ifrån mig stod ett rådjur. Våra blickar möttes och jag tänkte att nu skulle det springa ifrån mig. Men nej, rådjuret stod kvar ett bra tag till innan det vände om och gick ner mot hagen.

Att få stå så pass nära ett rådjur som jag har gjort idag... ja, jag kan inte säga något annat att det har gjort mig alldeles lycklig.

6 kommentarer:

  1. Chciałbym takie spotkanie przeżyć też . Pozdrawiam.

    SvaraRadera
  2. Precis så känns det...man blir lycklig!:)
    En fin ögonblicksbild i dubbel bemärkelse

    SvaraRadera
  3. Å så fint möte du fick! och dessutom hann fånga det :))

    SvaraRadera
  4. Hej Anna, vad en vacker upplevelse i skogen. Jag hade så mycket tur tyvärr inte i vår promenad igår. Jag önskar en mycket lång tid för att möta en hjort så nära.

    Tack för era kommentarer med mig.

    Liebe Grüße,
    Waldameise

    SvaraRadera
  5. hej min vän<3

    en stund...där man tappar tid och rum...för en stund så `möts` man...<3 en stund som går rakt in i ens själ och fyller en med glädje<3 så kan jag förklara dessa underbara möten...det ger såå mycket och man blir (som du skriver anna)..så lycklig<3

    ..och bilden som du tog var väldigt vacker och förmedlar känslan tycker jag<3

    -det är så härligt att se hur det börjar `vakna`både det ena och det andra ute i trädgården/naturen..VÅR....<3

    angående det du skrev i kommentaren om min sjal om huvudet (Tack gulliga du för den fina komplimangen) ..så är det inte så svårt faktiskt. jag hade denna som halsduk först, det är min vän som stickat den. och sen kom jag på den braiga iden att ha den om huvudet:) så med sjalen och två hårklämmor å något litet hårspänne:) så går det alldeles finemang fistår du;) prova igen vet ja:-)

    varm kram om dig, och hälsa lilla lucy:)

    SvaraRadera